fbpx
Main menu
HSU i HNS zajedno za Vinkovce Foto: HNS

HSU i HNS zajedno za Vinkovce

Vinkovci, 25.ožujka 2015. – Na predstojeće izbore za Vijeća mjesnih odbora u Vinkovcima zajednički će izaći Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati i Hrvatska stranka umirovljenika.

Potvrđeno je to službenim potpisom na koalicijski sporazum predsjednice podružnice HNS-a Vinkovci Mirne Krajine-Andričević i predsjednika Gradske organizacije HSU-a Borislava Manojlovića.

'Zadovoljna sam i sretna zbog ostvarene suradnje s HSU-om. Našli smo zajednički jezik u prepoznavanju problema života građana u svim gradskim naseljima i dijelimo zajedničko razmišljanje kako ih riješiti. Otvoreni smo za suradnju sa svim političkim opcijama koje žele ozbiljno raditi na dobrobit svih građana', istaknula je prilikom potpisivanja predsjednica HNS-a Vinkovci Mirna Krajina-Andričević.

Predsjednik Gradske organizacije HSU-a Vinkovci Borislav Manojlović naglasio je ovom prigodom da HSU i HNS imaju jednake ciljeve kada je u pitanju interes građana.

'Ključno za ovaj sporazum vinkovačkog HNS-a i HSU-a je briga za svakog našeg građanina bez obzira na dio grada u kojem živi. Epilog rada aktualne gradske vlasti u posljednjih 25 godina su zapuštena i zanemarena gradska naselja. Zajednički želimo mijenjati stvari na bolje misleći pri tome na svaku ulicu, svaku kuću, svaki problem, a istovremeno primorati vladajuće da se probude i počnu jednako raditi za sve građane', rekao je predsjednik vinkovačkog HSU-a.

Predstavnici partnerskih stranaka uvjereni su kako je ova suradnja dobra uvertira u pripremu za lokalne izbore 2017. godine.

Zaključili su kako su HNS i HSU ozbiljne stranke s ozbiljnim ljudima te pozvali Vinkovčane da se odazovu izborima za Vijeća mjesnih odbora u svibnju i tako daju svoj doprinos promjeni uvjeta života u svom kvartu.  

Na vrh članka

Facebook